Våre tjenester

JA Auto tilbyr et bredt spekter av tjenester for bilen din. Klikk nedenfor for mer informasjon.

Filtrer etter tjeneste
Elektronisk systemtjeneste Inspeksjon og kontroller Dekkservice Motorservice Lyskontroll Bilreparasjon og service

Elektronisk systemtjeneste

Elektronisk service og diagnose

JA Auto kan tilby et komplett spekter av elektrisk og elektronisk service, fra å diagnostisere og reparere problemer med kjøretøyets datamaskinsystem til å sjekke og skifte batteri.

Batterisjekk

En enkel batterisjekk fra JA Auto vil hjelpe deg med å unngå bryderiet med en utladet batteri.

Inspeksjon og kontroller

Diagnostisk sjekk

En datamaskinbasert diagnostisk sjekk fra JA Auto vil gi deg et sant bilde av hvordan kjøretøyet ditt fungerer.

Reparasjon og vedlikehold av bremser

Bremsereparasjon og vedlikehold hos JA Auto garanterer sikkerheten din på veien.

Service for el- og hybridbiler

Bosch har vært involvert helt fra begynnelsen i utviklingen av nye komponenter for hybrid- og elektriske kjøretøy. Bosch leverer nå utstyr til de fleste produsenter av hybridbiler som originalutstyr. Derfor har de dyktige mekanikerne på JA Auto innenfor Bosch Car Service full erfaring med reparasjon og vedlikehold av disse kjøretøyene.

Inspeksjon og service

JA Auto kan levere profesjonelt inspeksjons- og vedlikeholdsarbeid samtidig som du beholder produsentens garantidekning. Også for nye biler.

Klimaservice

JA Auto vil gjerne utføre service på klimaanlegget ditt. Dra nytte av regelmessig klimaservice:

Helsesjekk

Hvis du ønsker å sikre at bilen din alltid er i en trygg tilstand, vil JA Auto undersøke den grundig under en helsesjekk – raskt, grundig og til en rettferdig pris.

Dekkservice

Dekkmontering

Når du ber JA Auto om å montere dekkene dine, gir vi mye ekstra verdi til deg som kunde.

Motorservice

Motordiagnose

Biler blir stadig mer teknologisk avanserte, og det stiller større utfordringer for verksteder. Moderne motorstyringssystemer kontrollerer nå drivstoffinnsprøytning elektronisk for å sikre optimal motorytelse og drivstoffeffektivitet. Våre spesialister bruker det nyeste diagnostiske utstyret og sin omfattende ekspertise for å analysere bilen din og sikre ytelsen og effektiviteten.

Olje- og filterbytte

Et olje- og filterbytte kan virke som en rutinemessig service, men å be om dette fra JA Auto har noen betydelige fordeler:

Lyskontroll

Lyskontroll

Å se og bli sett er et viktig aspekt ved veisikkerheten uansett tid på året. Derfor er det en god idé å få kontrollert billysene regelmessig hos JA Auto.

Bilreparasjon og service

Bilglass

Bilens vinduer er avgjørende for sikkerheten, og selv den minste riper kan få alvorlige konsekvenser. Av denne grunn bør våre eksperter umiddelbart reparere skader forårsaket av steinsprut. Hvis det er nødvendig, vil JA Auto installere et helt nytt vindu – på en profesjonell og nøyaktig måte.

Bilreparasjon og service

Stol på JA Auto med dine bilreparasjoner eller servicebehov og nyt fordelene ved å ha en førsteklasses tjenesteleverandør.

Bilservice

JA Auto kan utføre profesjonell service og vedlikeholdsarbeid uten tap av produsentgaranti.